Binnenschilderwerk

Ons schilderwerk gaat het hele jaar door, ook tijdens de winterschilder periode! Dit betekent het hele jaar door vakmanschap voor uw binnenschilderwerk; u hoeft niets meer zelf te doen!

schilderwerk in huis

Binnenschilderwerk is meer dan alleen een plafond sausen. Denk hierbij aan een frisse nieuwe kleur in de woonkamer, keuken, slaapkamer of babykamer.
Een schilderbeurt doet wonderen voor uw interieur en humeur. Er zijn onbeperkt veel mogelijkheden wat betreft kleur- en verf keuze. Landelijk, strak, modern of juist helemaal volgens de allernieuwste trend. Het team van Jonker schilder- en onderhoudsbedrijf is altijd op de hoogte van de nieuwste trends en heeft meerdere kleurenwaaiers en stalen om u met deze keuzes te helpen. Vraag eenvoudig een vrijblijvende offerte aan en we komen graag langs om voor u een advies opmaat samen te stellen.

Wij  hebben de prachtige kleuren van het Rijksmuseum, de zoete kleuren voor een babykamer of de stoere kleuren voor een man cave.

binnenschilderwerk kleurenwaier sikkens

Het binnenschilderwerk aan hout is bijvoorbeeld : Kozijnen, trapleuningen, deuren.
En ook deze onderdelen hebben af en toe een opfrisbeurt nodig. Het houtwerk binnen is dan wel niet onderhevig aan zon, wind, regen hagel of sneeuw, toch heeft het te lijden en verliest de verflaag haar glans.  Als uw huis binnen goed in de lak staat dan heeft uw woning een frissere uitstraling en dat zal niemand ongemerkt blijven.

Wat voor muren geldt, geldt ook zeker voor het binnenschilderwerk aan het hout.
De muren en deuren gaan vergelen en roken, wierook en kaarsen versnellen dit proces alleen maar. Schuiven met meubels en schilderijen of spiegels is dan absoluut geen pretje door het zichtbare kleurverschil. Tijd dus om de schilder te  bellen voor een frisse trendy kleur in uw interieur!

Wilt u het plafond de wanden of kozijnen geschilderd hebben? Of uw woning wilt voorzien van glasvezelbehang (renovatievlies) met een prima prijs kwaliteit verhouding? Neem dan contact op, makkelijk en eenvoudig via het offerte/contact formulier of telefonisch.

Bekijk ook eens ons portfolio en laat u overtuigen van ons vakmanschap!

Waarom binnenschilderwerk?

Voorkomen: Het tijdig onderhouden van uw binnenschilderwerk voorkomt rot en verval. Dit heeft natuurlijk meerwaarde voor uw woning of bedrijfspand.

Waardestijging: Probeert u uw pand te verhuren/verkopen? Panden die er verzorgd en onderhouden uitzien, vallen op en liggen beter in de markt.  De waarde van uw pand zal aanzienlijk hoger zijn.

Duurzaam: Naast het economische voordeel zult u ook merken dat kozijnen langer meegaan dankzij ons verfsysteem. Dit betekent dat kozijnen minder snel vervangen hoeven te worden en dus het milieu gespaard wordt.

Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen vraag dan gratis een vrijblijvende offerte aan of bel ons: (+31)6- 107 29 708