Kies voor kwaliteit en ervaring bij Jonker Schilderwerk

In de wereld van schilder- en onderhoudswerk is het vinden van een betrouwbare partner goud waard. Bij Jonker Schilder- & Onderhoudsbedrijf begrijpen we dat als geen ander. Onze jarenlange ervaring en focus op kwaliteit hebben ons niet alleen in Zeewolde, maar ook ver daarbuiten op de kaart gezet.

Onze passie, jouw thuis

Dit zijn wij: een team gedreven door passie voor het vak. Robbert Jonker, de drijvende kracht achter ons bedrijf, heeft schilderen met de paplepel ingegoten gekregen. Vanuit een rijke familiehistorie in het schildersvak, hebben wij ons ontwikkeld tot een veelzijdig schildersbedrijf dat zowel traditionele als moderne technieken beheerst.

Een blik op ons werk

Ons werkterrein strekt zich uit van particuliere woningen tot projecten voor Vereniging van Eigenaren, gemeenten, woningbouw en vastgoedhandelaren. Wij zijn trots op het feit dat we niet alleen in Zeewolde werken, maar ook in het Gooi en daarbuiten. Onze vijf bedrijfsbussen, herkenbaar aan de reclame, zijn een vertrouwd gezicht in de regio.

Schildersbedrijf Zeewolde

Waarom kiezen voor Jonker?

Bij Jonker Schilder- & Onderhoudsbedrijf staat de klant altijd centraal. Wij geloven in transparantie, duidelijkheid en bovenal in kwaliteit. Als erkend Sikkens Vakschilder werken we uitsluitend met de beste professionele en duurzame materialen. Onze aansluiting bij Koninklijke OnderhoudNL en onze status als erkend leerbedrijf onderstrepen onze toewijding aan vakmanschap en kwaliteit.

Onze visie voor de toekomst

In een wereld die snel verandert, blijven wij ons inzetten voor het leveren van topkwaliteit schilderwerk. Onze passie voor het vak en ons streven naar perfectie zijn de drijvende krachten achter ons succes. Wij zijn trots op de groei die we hebben doorgemaakt en kijken uit naar wat de toekomst ons brengt.

Blijf met ons in contact

Als modern bedrijf zijn we actief op alle grote sociale mediakanalen. Volg ons op Facebook, Instagram, Twitter, LinkedIn of neem snel contact op via Whatsapp. Wij houden van een goed contact met onze klanten en zijn altijd bereikbaar voor vragen of advies.

Jouw mening telt

Wij zijn trots op onze score van 9,3 op Klantenvertellen, gebaseerd op 75 beoordelingen. Jouw feedback is voor ons van onschatbare waarde en helpt ons om onze dienstverlening continu te verbeteren.

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Ben je benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvende offerte. Samen kijken we naar de mogelijkheden om jouw woning of project met vakmanschap en kwaliteit aan te pakken.

Bij Jonker Schilder- & Onderhoudsbedrijf kies je niet alleen voor een schilder, je kiest voor een partner die met je meedenkt en staat voor kwaliteit en ervaring. Aangenaam, wij zijn Jonker Schilder- & Onderhoudsbedrijf te Zeewolde, kunnen wij jou van dienst zijn?