Dit zijn wij

Schildersbedrijf Zeewolde

Dit zijn wij; Jonker Schilder- & Onderhoudsbedrijf te Zeewolde

Dit zijn wij, een gepassioneerd schildersbedrijf waar de liefde voor het vak écht naar boven komt.

Robbert Jonker zelf in het kort

Vakmanschap is een kunst die wordt aangeleerd. Als eigenaar van ons bedrijf, Robbert Jonker, draag ik deze passie in mijn genen. Het is een erfenis van ons familieverleden, waarbij mijn vader ook schilder is en tegenwoordig als waardevolle werknemer met ons meewerkt. Op 16 juni 2014 begon ik dit bedrijf, nog als een eenmanszaak. Al snel sloten zich meerdere vakmensen aan, waarvan velen nog steeds een belangrijk onderdeel van ons team zijn. Mijn focus ligt op kwaliteit, klantvriendelijkheid en het streven naar perfectie. Op dit moment rijden we met vijf bedrijfsbussen niet alleen door Zeewolde, maar ook door het Gooi, waar we werken voor particulieren, Vereniging van eigenaren, gemeenten, woningbouw en vastgoedhandelaren. Wij werken binnen en buiten beheersen oude en nieuwe technieken. denk daarbij aan airless en lucht ondersteunend verfspuiten. Het is bijzonder mooi om te zien hoe ons bedrijf groeit en vloeit; overal zie ik onze steigers met reclame erin staan.

Het 9-jarig bestaan

Inmiddels bestaan wij 9 jaar en met meerdere schilders vast personeel. Bijna allemaal uit Zeewolde, jaar in jaar uit te schilderen. Zeker 70% schilderen wij in ons eigen dorp Zeewolde. Erg belangrijk is dat wij om dit te bereiken niet hebben ingeleverd op kwaliteit. Dit staat nog steeds hoog in ons vaandel. Wij willen hiervoor al onze klanten bedanken, waar wij hebben mogen schilderen, spuiten, stukadoren, behangen, en glaszetten.

Visie en passie

Mijn uitgangspunt is dan ook nog steeds een modern bedrijf neer te zetten met ambachtelijke kwaliteiten. Maar ook het werken voor woning corporaties gemeente en vastgoed beheerders is een groot doel. Om dat uit te kunnen voeren heb ik ervoor gekozen om met alleen met de beste professionele en duurzame materialen te werken. Service staat net als transparantie en duidelijkheid bij mij hoog in het vaandel. Mede hierom zijn wij gevraagd om Sikkens Vakschilder te worden en zijn wij aangesloten bij  Koninklijke OnderhoudNL. Ook zijn wij erkend leerbedrijf. Kortom; voor goed en kwalitatief schilderwerk bent u bij ons aan het goede adres.

Bedrijf van nu en de toekomst

Een goed contact met onze klanten vinden wij heel belangrijk. Als jong schildersbedrijf zijn wij actief via alle sociale mediakanalen, zoals: Facebook, Instagram, Twitter, LinkedIn en altijd snel bereikbaar via Whatsapp. Volg ons op onze socials en like!

Aangenaam, wij zijn Jonker Schilder- & Onderhoudsbedrijf te Zeewolde, kunnen wij u van dienst zijn?