Vastgoed onderhoud

Wij onderhouden niet alleen de particuliere markt maar ook de zakelijke markt.  Bij vastgoed onderhoud is  kwaliteit, tempo en de veiligheid onze eerste prioriteit.

Vastgoed onderhoud

Vastgoed onderhoud is een onderdeel van onze veelzijdige service. Jonker Schilder- & Onderhoudsbedrijf doet dit met liefde voor het vak. Dat onderscheidt ons.  Zo reduceren wij faalkosten en zorgen voor het gewenste resultaat. Onze uitvoerige inspecties, technische kennis en ons uitgebreide netwerk zorgen voor de kwaliteit van ons schilderwerk. Ook staat hier bij het schilderen  duurzaamheid hoog in het vaandel. Wij zijn trots op onze opdrachtgevers en uitgevoerde projecten. Op onze Social Media kanalen vind u meerdere projecten die bij ons in onderhoud zijn. Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen? Vraag eenvoudig een vrijblijvende offerte aan en we komen graag langs om voor u een advies opmaat samen te stellen.

Wij brengen precies in kaart welke werkzaamheden op welk moment noodzakelijk zijn. Zo kunnen wij het onderhoud perfect plannen en uitvoeren en weet u altijd waar u aan toe bent.

vastgoed Zeewolde schilder

Wij werken graag met u samen om zo het meest optimale onderhoudsscenario’s te schetsen. Na een volledige inspectie bespreken wij de aandachtspunten en brengen een vastgoedonderhoudsplan voor u samen. Wij luisteren naar uw wensen, behoeften en prioriteiten, zo krijgt u een duidelijk overzicht van wat wij gaan schilderen en natuurlijk met de hoogste kwaliteit. Dit heeft voor u meerdere voordelen op langere termijn.

De panden die wij onderhouden zijn heel uitlopend. Wij schilderen bijvoorbeeld voor zorginstellingen, scholen, campings, pompstations, kantoorcomplexen en sociale woningbouw. Dus ook uw vastgoed kunnen wij van de juiste zorg voorzien. Voor we aan een klus gaan beginnen nemen we persoonlijk contact op met het contactpersoon van de locatie om de laatste bijzonderheden door te spreken. Vooral wanneer er patiënten en- of cliënten aanwezig zijn in het pand vinden wij dit niet meer dan logisch. En vanuit ons kantoor in Zeewolde werken wij in Flevoland, Amsterdam en het Gooi.