Buitenschilderwerk

Het buitenschilderwerk van uw woning of bedrijfspand verzorgen wij graag. Of het nou een volledige schilderbeurt betreft of alleen het onderhoud, wij maken voor u een offerte op maat. Bij slecht of onregelmatig onderhoud heeft u de kans dat verflagen slechter worden, ook houtrot geeft u zo een kans. Uw woning of bedrijfspand loopt dan dus een groot risico op houtrot. Schakel ons daarom tijdig in. Het bijhouden van uw buitenschilderwerk brengt voor u minder kosten met zich mee. Lees ook over ons HuisschilderPlan!

Schilderwerk aan uw woning of bedrijfspand.

Kozijnen, deuren, gevels, garage deuren, daklijsten, regenpijpen en boeidelen zijn allemaal onderdeel van het buitenschilderwerk. Een nieuwe laklaag kan uw woning een verzorgde en frisse uitstraling geven.
Ook wanneer u uw woning in de verkoop gaat doen kan een schilderbeurt veel bijdragen aan de waardebepaling van uw woning.
ook voor buitenschilderwerk zijn er onbeperkt veel mogelijkheden wat betreft kleur- en verf keuze. gaat u bijvoorbeeld voor monumenten groen of toch voor Engels rood, wij hebben alle kleuren in ons assortiment. Heeft u toch wat hulp nodig bij het maken van een kleurkeuze, dan helpen wij u graag. Het team van Jonker schilder- en onderhoudsbedrijf is altijd op de hoogte van de nieuwste verftechnieken en  en heeft meerdere kleurenwaaiers en stalen om u zo goed mogelijk te adviseren. Vraag eenvoudig een vrijblijvende offerte aan en we komen graag langs om voor u een advies opmaat samen te stellen.

Ook uw voordeur kan zo mooi glanzen. 

buitenschilderwerk voordeur

Het buitenschilderwerk is onderhevig aan zon, wind, regen hagel of sneeuw, en daardoor kan de verflaag haar glans verliezen.  Als uw huis buiten goed in de lak staat dan heeft uw woning een frissere uitstraling en dat zal niemand ongemerkt blijven.
Een onderhoudsplan is wat elk schilderwerk eigenlijk nodig heeft, op deze manier houden wij de staat van de bovengenoemde elementen in de gaten en scheelt u dat aanzienlijk in de kosten. Tijd dus om de schilder te bellen voor een advies op maat.

Wilt u uw gevel, kozijnen, deuren of dakkapel geschilderd hebben in de bestaande- of in een nieuwe kleur met een prima prijs kwaliteit verhouding? Neem dan contact op, makkelijk en eenvoudig via het offerte/contact formulier of telefonisch.

Bekijk ook eens ons portfolio en laat u overtuigen van ons vakmanschap!

Waarom buitenschilderwerk?

Voorkomen: Het tijdig onderhouden van uw buitenschilderwerk voorkomt rot en verval. Dit heeft natuurlijk meerwaarde voor uw woning of bedrijfspand.

Waardestijging: Probeert u uw pand te verhuren/verkopen? Panden die er verzorgd en onderhouden uitzien, vallen op en liggen beter in de markt.  De waarde van uw pand zal aanzienlijk hoger zijn.

Duurzaam: Naast het economische voordeel zult u ook merken dat kozijnen langer meegaan dankzij ons verfsysteem. Dit betekent dat kozijnen minder snel vervangen hoeven te worden en dus het milieu gespaard wordt.

Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen vraag dan gratis een vrijblijvende offerte aan of bel ons: (+31)6- 107 29 708