Stukadoren

Uw stukadoor in Zeewolde en omstreken

Wij stukadoren al jaren voor particuliere en zakelijke opdrachtgevers.

Wij hebben zelfs bewust voor een afwerking showroom gekozen, in tegenstelling tot veel schilder en stukadoors bedrijven. Bent u nog niet helemaal op de hoogte van de verschillende mogelijkheden en de keuzes voor uw muur? Kom gerust eens langs onze showroom, we kunnen u verschillende afwerkingen laten zien en u adviseren over de mogelijkheden.

Daarnaast bieden wij naast alleen stukadoren ook een totaal pakket om alles onder één dak te hebben. Daarmee heeft u een volledige afwerking ondergebracht bij één bedrijf.

Trends van dit moment

Betonlook en gladde afwerking, de twee meest uitgevoerde trends dit jaar.

Een goed moment voor particulieren

Gaat u uw huis dat ouder is dan 2 jaar verbouwen of renoveren? En moeten de wanden en plafond glad gestukadoord worden? Dan is dat tegenwoordig erg interessant! Voor particulieren geldt er een 9% BTW-tarief op stukadoren. Hierdoor kunt u ons dus zeer voordelig inschakelen. En in de winterperiode is het in combinatie met de winterschilder helemaal voordelig met onze prijs kwaliteit garantie.

De termijn voor 2 jaar gaat in vanaf de datum waarop een pand voor het eerst als woning gebruikt wordt. Als een woning in verschillende stadia gebouwd is, moet de woning voor minimaal 50% bestaan uit delen die ouder dan 2 jaar zijn.