Stukadoren

Je stukadoor in Zeewolde en omstreken
Met trots stukadoren wij al jaren voor zowel particuliere als zakelijke opdrachtgevers. Onze passie voor het vak is te zien in onze unieke showroom waar je verschillende afwerkingen kunt bekijken. In tegenstelling tot veel schilder- en stukadoorsbedrijven hebben wij bewust gekozen voor deze aanpak. Ben je nog niet helemaal bekend met de mogelijkheden of weet je nog niet wat je wilt voor je muur? Kom gerust eens langs in onze showroom, we laten je graag de mogelijkheden zien en geven je persoonlijk advies.

Meer dan alleen stukadoren
Wij doen meer dan alleen stukadoren. We bieden een totaalpakket aan diensten om je volledige afwerking onder één dak te hebben. Dat betekent dat je met één bedrijf te maken hebt voor al je afwerkingsbehoeften. Dit maakt het proces eenvoudiger en efficiënter voor jou.

Trends van dit moment
Wat zijn de trends in stukadoorswerk dit jaar? Betonlook en gladde afwerking zijn de twee meest uitgevoerde trends. Of je nu een moderne, industriële look wilt of een klassieke, gladde afwerking, we kunnen je helpen om je visie tot leven te brengen.

Een goed moment voor particulieren
Ben je van plan om je huis dat ouder is dan 2 jaar te verbouwen of renoveren? Moeten de wanden en het plafond glad gestukadoord worden? Dan is dit het perfecte moment! Voor particulieren geldt er een 9% BTW-tarief op stukadoren. Hierdoor kun je ons zeer voordelig inschakelen. En in de winterperiode is het in combinatie met de winterschilder helemaal voordelig met onze prijs-kwaliteit garantie.

De termijn van 2 jaar gaat in vanaf de datum waarop een pand voor het eerst als woning gebruikt wordt. Als een woning in verschillende stadia gebouwd is, moet de woning voor minimaal 50% bestaan uit delen die ouder dan 2 jaar zijn.

Wacht niet langer en neem vandaag nog contact met ons op voor een vrijblijvende offerte of maak een afspraak om onze showroom te bezoeken. We kijken ernaar uit om je te helpen met je stukadoorsbehoeften!