Behangen en fotobehang

Naast het voorzien van het schilderwerk aan uw woning, zijn wij ook uw specialist in behangen. Vaak gaan behangen en schilderen hand in hand samen en dat is natuurlijk ook niet voor niets het geval.

Behangen

Om een woonruimte compleet te veranderen zou je kunnen schilderen en behandelen. Wanneer Behangwerk door vakkundige handen word gedaan komt het komt pas goed tot haar recht. Wij zorgen er uiteraard voor dat het behangwerk naadloos wordt aangebracht, zodat u er lang plezier van hebt. Er zijn namelijk diverse soorten behang in de omloop, evenals veel verschillende materialen. Zo is er onder meer keuze in papierbehang, vinyl, textiel, glasvezelvlies en fotobehang. Wij doen u graag een advies op basis van de ruimte die behangen dient te worden.

Op onze Social Media kanalen vind u meerdere projecten die door ons behangen zijn. Vraag eenvoudig een vrijblijvende offerte aan en we komen graag langs om voor u een advies opmaat samen te stellen.

Glasvezel behang in uw woning

Glasweefsel is scheuroverbruggend, ondergrondversterkend, stootvast en duurzaam. De eigenschappen van glasweefselbehang maken deze wandbekleding tot een veelgevraagde methode voor het afwerken van wanden in vooral nieuwbouwwoningen, bedrijfspanden en bij renovatieprojecten. Het is mogelijk om glasvezel toe te passen op nieuw of reeds geschilderd beton, gasbeton, schuurwerk, blauw-, wit- en cementpleisterwerk, spuitgips, gipselementen, gips- en kartonplaten en alle bestaande houtvezelplaten. Het is verkrijgbaar in veel verschillende structuren en af te werken met alle soorten muurverven in iedere gewenste kleur.

Fotobehang

Fotobehang zien we tegenwoordig steeds vaker en het kan zo realistisch als u zelf zou willen. het tovert een ruimte in een zeer korte tijd om in een jungle, bos of misschien een rozentuin. Alle designs om te behangen zijn mogelijk. En daarnaast ook alle afmetingen voor elk vertrek van uw huis, kantoor of bedrijfspand.

Geen design is te groot of te gek voor ons team. Wij plakken het fotobehang snel, efficiënt en naadloos! 

fotobehang Zeewolde

 

Behangen met milieuvriendelijke keuzes

Wij zijn ons ook zeker bewust van het milieu en hebben daarom bewust de keuze gemaakt met betrekking tot onze leverancier en materialen. Ons vliesbehang heeft geen negatieve invloed op de natuurlijke omgeving. Fotobehang is uitsluitend pvc-vrij geprint behang. het vliesbehang is opgebouwd uit een onderlaag van vlies en een toplaag van papier en is volledig biologisch afbreekbaar.
Behang wat wij plakken heeft geen nare geur zoals de meeste geprinte behang soorten die verkrijgbaar zijn.Vliesbehang is pvc-vrij en het materiaal is FSC gecertificeerd. FSC-certificering houdt in dat het bedrijf die het vliesbehang produceert op een duurzame manier aan bosbeheer doet. Ons vliesbehang voldoet aan de Europese standaard (EN 13501-1:2007) voor brandveiligheid en de nieuwe normering voor VOC-emissies. Ons vliesbehang is voorzien van het beste emissie label A+.

Een Duurzaam product

Interieur en inrichting verdienen al jarenlang veel aandacht. Een prettige woon- en werkomgeving is van groot belang op ons welzijn. Vliesbehang is gelamineerd en is geschikt voor verschillende ondergronden. Daarnaast is vliesbehang is vele malen sterker dan het traditionele papierbehang.

 

 

Fotobehang voor onderwijs- en zorginstellingen

De GREENGUARD-certificering is een norm welke ontworpen is om materialen met een lage emissie te classificeren. Daarom is ons fotobehang geschikt voor omgevingen waar mensen, met name kinderen en gevoelige volwassenen lange tijd doorbrengen zoals in woningen, zorginstellingen, scholen en kinderopvang.