Glaszetten

Glaszetten in en rondom Zeewolde?

Heeft u een nieuwe ruit nodig door een ongelukje of inbraakschade? Of wilt u graag uw woning voorzien van HR++ glas? Onze vakmannen leveren kwaliteit.

Professioneel glaszetten

Wij zetten verscheidene glassoorten: van enkel- en dubbel glas tot inbraakwerend. Voor meer informatie over de mogelijkheden in uw woonsituatie kunt u ook contact met ons opnemen. Wij adviseren u graag over de verschillende mogelijkheden die bij uw huis en situatie passen.

Met onze jarenlange ervaring met het zetten van verschillende soorten glas is Jonker Schilder- & Onderhoudsbedrijf een betrouwbare partner. We doen dan ook ons uiterste best u in alle situaties volledig te ontzorgen.

Heeft u een spoedgeval?

Glas beschermt u en uw huis voor invloeden van buiten, zoals regen en wind. Wanneer uw ruit beschadigd of in het ergste geval breekt is het van belang dat het glas zo snel mogelijk hersteld wordt.
Er staat dag en nacht een vakman van Jonker Schilder- & Onderhoudsbedrijf voor u klaar in geval van spoed. Wij helpen u snel en vakkundig in geval van glasschade die direct gerepareerd dient te worden.

U kunt rechtstreeks contact opnemen met onze vakman via 06 – 10 72 97 08 of klik hier voor een offerte aanvraag.
En wij verzorgen het hele traject voor u: van aanvragen, opmeten tot plaatsen.

Advies op maat

Er zijn verschillende soorten glas, en elk soort heeft andere eigenschappen. Bijvoorbeeld enkelglas, isolatieglas of veiligheidsglas.
Wenst u advies op maat te ontvangen voor uw huis of vastgoed? Onze ervaren glaszetters staan voor u klaar en helpen u graag met het kiezen van de juiste glas.
Een goed contact met onze klanten vinden wij heel belangrijk. Als jong schildersbedrijf zijn wij actief via alle sociale mediakanalen, zoals: FacebookInstagramTwitterLinkedIn en altijd snel bereikbaar via Whatsapp. Volg ons op onze socials en like!