Wat wij doen

Onze diensten

We bieden al onze diensten zo aan, dat u zo min mogelijk zelf hoeft te doen!
Neem gerust contact met ons op voor al uw vragen over wat wij doen, wij vertellen het u graag en nemen u het werk graag uit handen.

Schilderen

Binnenschilderwerk trapopgang

Jonker Schilder- & Onderhoudsbedrijf voor al uw schilderwerk

Wij zijn uw schilder voor al uw binnen– en buitenschilderwerk. Of u nu het plafond, de wanden of kozijnen geschilderd wilt hebben.
U kunt het hele jaar door bij ons terecht voor al uw schilderwerk. Ook staan we voor u klaar voor een onderhoudsplan.

Onderhoud

Een vakschilder kan niet alleen schilderen. U kunt ook bij ons terecht voor diensten als stukadoren en glaszetten.
Net zo handig, zo heeft u namelijk al het onderhoud en contact met één bedrijf. Onderhoud is een onderdeel van onze veelzijdige service. Jonker Schilder- & Onderhoudsbedrijf doet dit met liefde voor het vak. Dat onderscheidt ons.  Zo reduceren wij faalkosten en zorgen voor het gewenste resultaat. Onze uitvoerige inspecties, technische kennis en ons uitgebreide netwerk zorgen voor de kwaliteit van ons schilderwerk. Ook staat hier bij het schilderen  duurzaamheid hoog in het vaandel. Wij zijn trots op onze opdrachtgevers en uitgevoerde projecten

Particulier en zakelijke diensten

 

Het onderhoud aan uw bedrijfspand of kantoor kunt u met een gerust hart aan ons overlaten.
Uw vastgoed is bij ons in goede en vakkundige handen. Op onze Social Media kanalen vind u meerdere projecten die bij ons in onderhoud zijn. Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen? Vraag eenvoudig een vrijblijvende offerte aan en we komen graag langs om voor u een advies opmaat samen te stellen.