Sikkens HuisSchilderPlan

Een eigen woning is een belangrijk en waardevol bezit. Het biedt een fijne plek om te leven en u wilt dat het er altijd mooi en goed verzorgt uitziet. Daarom is goed en regelmatig onderhoud van uw huis en dus ook het schilderwerk belangrijk. Het Sikkens HuisSchilderPlan u kan van een helder overzicht voorzien.

Het onderhouden van uw eigen woning is als het onderhouden van uw auto die regelmatig naar de vakgarage gaat voor onderhoud om pech te voorkomen en kostbare reparaties uit te sluiten. Hetzelfde kan met het schilderwerk van je huis! Voorkomen is voordeliger dan repareren.

Jonker Schildersbedrijf Zeewolde - HuisschilderplanMet het Sikkens HuisSchilderPlan krijgt u een meer jaren onderhoudsplan helemaal op maat voor uw woning! In een onderhoudsschema, dat specifiek is afgestemd op uw huis en situatie, staat chronologisch welke werkzaamheden in welk jaar verricht moeten worden. De Sikkens Vakschilder controleert tussentijds de staat van het schilderwerk, daar hebt u dus geen omkijken naar. Het Sikkens HuisSchilderPlan is vrijblijvend gedurende de hele looptijd; uw betaalt wanneer nodig gewoon per opdracht. Tegen iedere grote of kleine onderhoudsbeurt in het plan kunt u ja of nee zeggen als het moment van onderhoud aanbreekt. Bij tussentijdse verkoop is het plan ook gewoon overdraagbaar aan de nieuwe eigenaar of mee te nemen naar uw nieuwe woning.

Wat is het Sikkens HuisSchilderPlan?

Video's op deze site zijn afkomstig van Youtube. Youtube kan gepersonaliseerde advertenties voorafgaand aan de video afspelen. Deze goedkeuring is optioneel, maar noodzakelijk om video's te bekijken op deze site.

Bekijk details