Winterschilder

Wij zijn uw winterschilder bij uitstek. De winterperiode is hét moment om uw woning van binnen compleet in een nieuw jasje te steken.

Winterschilder Zeewolde

Jonker Schilder- & Onderhoudsbedrijf is de winterschilder van Zeewolde en omstreken.

Waarom de winterschilder?

Winterschilder zegt het eigenlijk al; over het algemeen is er voor schilders minder werk in de winter. Daarom werken veel schilders in de winter met aantrekkelijke kortingen onder de noemer ‘winterschilder’. De periode kan per schilderbedrijf verschillen, maar is over het algemeen tussen december en maart. Onze winterperiode is van 1 december tot en met 1 maart.

Binnenschilderwerk én buitenschilderwerk.

Onze winterschilders werken binnen en buiten. Wilt u de buitenkant van uw huis een frisse nieuwe verflaag geven voor de aankomende zomer? Ook hiervoor is de winterschilder! Door de speciale verf van Sikkens kunnen we tot 2 graden Celsius blijven schilderen. De verven drogen snel en kunnen goed tegen late temperaturen. We maken uitsluitend gebruik van kwalitatief hoogstaande materialen. Binnenschilderwerk tijdens de winterschilder periode is natuurlijk ook geen probleem!

Buiten schilderen met vrieskou of lage temperaturen.

Onze buitenschilders maken gebruik van een zeer sneldrogende verf. Deze verf, Sikkens Rubbol Express, kan worden gebruikt tot bij een temperatuur van rond het vriespunt. Tot 2 graden Celsius garanderen wij uitmuntende kwaliteit van uw schilderwerk! Een andere maatregel waar de winterschilder bij lage temperaturen rekening mee moet houden is het inpakken van de steigers, tegen de kou en regen.
Voordelen voor u.

De winterperiode is voor schilders vaak een rustigere periode.

Daarom werken veel schilders, waaronder wij, met aantrekkelijke kortingen. De prijzen voor schilderwerk liggen in de winter dus lager. De korting voor de winterschilder kan oplopen tot 15% van de arbeidskosten. Daarnaast staat de winterschilder vrijwel direct voor u klaar. Vanwege een rustigere periode kunnen onze schilders snel aan de slag en uw pand is weer klaar voor de zomer!

Lang verhaal kort.

  • Binnen en buiten, ruime mogelijkheden
  • Uw schilderwerk gedaan met een mooie korting

Meer info over onze producten of over ons bedrijf? Neem gerust vrijblijvend contact met ons op.