Spuitwerk wanden en plafonds

Nieuwbouwwoning bestaand of monumentaal, geen enkel probleem! Wij verzorgen uw afwerking: stukadoren, glasvezelbehang, sausen, schilderen en spuitwerk wanden en plafonds.

Spuitwerk wanden en plafonds

Ons schildersbedrijf is altijd op de hoogte van alle ontwikkelingen op ons vakgebied om u als klant zo goed mogelijk te kunnen adviseren. Ook houden wij ons bezig met de diverse manieren om verf op uw wand of ander oppervlak aan te brengen. Er bestaan namelijk verschillende mogelijkheden zoals de spuittechniek. Spuitwerkzaamheden vergen een andere techniek en expertise. Jonker Schilderwerken heeft deze expertise. Het latex-spuiten van wanden en plafonds is ons niet onbekend. Wij hebben niet alleen grote bedrijfsruimten, loodsen en showrooms gespoten maar ook particuliere klussen zoals wanden, plafonds en deuren. Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen vraag dan gratis een vrijblijvende offerte aan of bel ons: (+31)6- 107 29 708

Spuitwerk geeft een veel egaler resultaat dan wanneer het plafond wordt afgewerkt met een verfroller. Bij het afwerken van het plafond verkrijgt u met de Airless spuittechniek het beste resultaat.  Met het spuitwerk garanderen wij absoluut streeploos sauswerk. Deze techniek heeft de laatste jaren een sterke opmars gemaakt ten opzichte van het traditionele kwast- en rolwerk. Wij zijn de enige in Zeewolde die deze machines en techniek hebben.

De voordelen van het spuiten van muurverf op een rijtje:

  • Toepasbaar op bijna ieder plafond of wand
  • De Airless spuittechniek brengt muurverf of latex gelijkmatiger op het oppervlak aan
  • Streeploos, geen zichtbare aanzetten en/of strepen
  • De verf is bijna altijd in één keer dekkend
  • Muurverf is in elke kleur leverbaar
  • Snel en efficiënt

Bij het gebruik van een roller kan de eventuele structuur op de wanden of plafonds deels verloren gaan en bij onze spuittechniek is dat niet het geval.
ij het spuiten van wanden en plafonds, damwandprofielen, daken, brandvertragende coatings, akoestisch plafond, en het spuiten met schimmel werende latex is de Airless spuittechniek een veelzijdige techniek die kan worden toegepast.

Lucht ondersteunend spuitwerk is voornamelijk bedoeld voor het verspuiten van verven voor trappen kozijnen deuren en ramen. Hiervoor bent u dus ook bij ons op het juiste adres.