Compare properties

Compare

No properties found to compare.

WINTERSCHILDER

Wij zijn uw winterschilder bij uitstek. De winter periode is het moment om uw woning van binnen compleet in een nieuw jasje te steken.

Waarom een winterschilder?

Winterschilder zegt het eigenlijk al; over het algemeen is er voor schilders minder werk in de winter. Daarom werken veel schilders in de winter met aantrekkelijke kortingen onder de noemer ‘winterschilder’. De periode kan per schilderbedrijf verschillen, maar is over het algemeen tussen december en maart. Onze periode is van 1 december tot en met 1 maart.

Binnenschilderwerk én buitenschilderwerk

Onze winterschilders werken binnen en buiten. Wilt u de buitenkant van uw huis een frisse nieuwe verflaag geven voor de aankomende zomer? Dat kan! Door de speciale verf van Sikkens kunnen we tot 2 graden Celsius blijven schilderen. De verven drogen snel en kunnen goed tegen late temperaturen. We maken uitsluitend gebruik van kwalitatief hoogstaande materialen. Binnen schilderen is natuurlijk ook geen probleem!

Buiten schilderen met vrieskou of lage temperaturen

Onze buitenschilders maken gebruik van een zeer sneldrogende verf. Deze verf, Sikkens Rubbol Express, kan worden gebruikt tot bij een temperatuur van rond het vriespunt. Tot 2 graden Celsius garanderen wij uitmuntende kwaliteit van uw schilderwerk! Een andere maatregel waar de winterschilder bij lage temperaturen rekening mee moet houden is het inpakken van de steigers, tegen de kou en regen.

Voordelen voor u

De winterperiode is voor schilders vaak een rustigere periode. Daarom werken veel schilders, waaronder wij, met aantrekkelijke kortingen. De prijzen voor schilderwerk liggen in de winter dus lager. De korting voor de winterschilder kan oplopen tot 15% van de arbeidskosten. Daarnaast staat de winterschilder vrijwel direct voor u klaar. Vanwege een rustigere periode kunnen onze schilders snel aan de slag en uw pand is weer klaar voor de zomer!

Eenvoudig & Snel

OFFERTE AANVRAGEN

We nemen zo spoedig mogelijk contact met u op om de mogelijkheden te bespreken. Tijdens dit gesprek kunt u uw wensen verder bespreken. Een persoonlijk gesprek vinden wij belangrijk om de stand van zaken op locatie te zien. Aan de hand hiervan, en uw wensen, ontvangt u van ons een geheel vrijblijvende offerte.

winterschilder
You don't have permission to register