Wanden en plafonds

Nieuwbouwwoning bestaand of monumentaal, geen enkel probleem!
Wij verzorgen uw afwerking: stukadoren, glasvezelbehang, sausen, schilderen en spuitwerk.

Spuitwerk

Spuitwerkzaamheden vergen een andere techniek en expertise. Jonker Schilderwerken heeft deze expertise. Het latex-spuiten van wanden en plafonds is ons niet onbekend. Niet alleen grote bedrijfsruimten, loodsen en showrooms hebben wij gespoten maar ook particuliere klussen zoals wanden, plafonds en deuren.

Spuitwerk geeft een veel egaler resultaat dan wanneer het plafond wordt afgewerkt met een verfroller. Wanneer het plafond wordt afgewerkt met behulp van een spuittechniek, wordt het beste resultaat behaald. Met het spuitwerk garanderen wij absoluut streeploos sauswerk. Deze techniek heeft de laatste jaren een sterke opmars gemaakt ten opzichte van het traditionele kwast- en rolwerk. Wij zijn de enige in Zeewolde die deze machines en techniek hebben.

De voordelen verspuiten van muurverf op een rijtje:

  • Toepasbaar op bijna ieder plafond of wand
  • De muurverf of latex wordt door het spuiten gelijkmatiger op het oppervlak aangebracht
  • Streeploos, geen zichtbare aanzetten en/of strepen
  • De verf is bijna altijd in één keer dekkend
  • Muurverf is in elke kleur leverbaar
  • Snel en efficient

Airless verfspuiten is een veelzijdige spuittechniek die kan worden toegepast bij het spuiten van wanden en plafonds, damwandprofielen, daken, brandvertragende coatings, akoestisch plafond, en het spuiten met schimmel werende latexen.

Lucht ondersteunend spuitwerk, is voornamelijk bedoeld voor het verspuiten van verven voor trappen kozijnen deuren en ramen. Ook hiervoor bent u op het juiste adres.

Behangen

Video's op deze site zijn afkomstig van Youtube. Youtube kan gepersonaliseerde advertenties voorafgaand aan de video afspelen. Deze goedkeuring is optioneel, maar noodzakelijk om video's te bekijken op deze site.

Bekijk details

Stukadoren 

Wij werken al jaren voor particuliere en zakelijke opdrachtgevers. Wij hebben zelfs bewust voor een showroom gekozen, in tegenstelling tot veel schilder en stukadoors bedrijven. Daarnaast bieden wij een totaal pakket om alles onder één dak te hebben. Daarmee heeft u een volledige afwerking ondergebracht bij één bedrijf.

Trends van dit moment

Betonlook, gladde afwerking, de twee meest uitgevoerde trends dit jaar.

Een goed moment voor particulieren

Gaat u uw huis dat ouder is dan twee jaar verbouwen of renoveren? Dan is dat tegenwoordig erg interessant! Voor particulieren geldt er een 9% BTW-tarief op stukadoren. Hierdoor kunt u ons dus zeer voordelig inschakelen. En in de winterperiode is het in combinatie met de winterschilder helemaal voordelig met onze prijs/kwaliteit-garantie. 

De termijn voor twee jaar gaat in vanaf de datum waarop een pand voor het eerst als woning gebruikt wordt. Als een woning in verschillende stadia gebouwd is, moet de woning voor minimaal 50% bestaan uit delen die ouder dan twee jaar zijn.