BINNENSCHILDERWERK


Allround vakmanschap

Binnen of buiten Zeewolde? Ons schilder- en onderhoudswerk gaat het hele jaar door, ook in de winter! Allround vakmanschap, want de mooie maanden van het voorjaar en zomer worden benut om de  buitenwerkzaamheden te verrichten. Het binnenschilderwerk pakken wij op in de herfst en winter. Dit betekent het hele jaar door vakmanschap; u hoeft niets meer zelf te doen!

Wat kunt u verwachten

  • Professioneel schilder- en onderhoudswerk
  • Voordelig wintertarief
  • Duidelijkheid en volgens afspraak

Waarom binnenschilderwerk
Slijtage tegengaan. Het beschermt uw houten trap of vloer tegen slijtage. Als u eens in de zoveel tijd uw vloer of trap laat (bij)schilderen, gaan deze langer mee. Hierdoor spreidt u de kosten.

Beschermt. Vocht heeft geen kans wanneer u op tijd de werkzaamheden laat verrichten. Het schilderwerk beschermt materialen tegen intrekken van de dampen. Uw buitenschilderwerk heeft hier ook profijt van. Waterdampen van bijvoorbeeld het douchen, koken en uw verwarmingsinstallatie zijn schadelijk voor het schilderwerk. Wanneer u er niet op tijd bij bent is de kans groot dat de vocht het binnenwerk aantast. In een later stadium tast het ook uw buitenschilderwerk aan.

Schimmels geen kans. In vochtgevoelige ruimtes, zoals de badkamer of een kelder, zorgt het schilderwerk ervoor dat er geen schimmels ontstaan. Ook hiervoor hebben wij professionele middelen om dit te verhelpen en te voorkomen.

Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen vraag dan gratis een vrijblijvende offerte aan of bel ons: (+31)6- 107 29 708