DIT ZIJN WIJ

Sinds juni 2014 is schilder Robbert Jonker trotse eigenaar van Jonker Schilder- en Onderhoudsbedrijf.
Al langere tijd was het een streven om ooit zijn eigen schildersbedrijf in Zeewolde te starten.

VAKWERK MOET JE LEREN..
De liefde voor het ambachtelijke schildersvak heb ik van huis uit meegekregen. Het zit in de familie, mijn vader is ook schilder. De eerste jaren heb ik ervaring opgedaan bij andere schildersbedrijven. Daarna ben ik bij mijn vader in de leer geweest. Van hem heb ik onder meer ook het renoveren geleerd. Van het onzichtbaar repareren van kozijnen met houtrot tot het in oude luister herstellen van oude gevelornamenten.

BEWUSTE KEUZE
Mijn uitgangspunt is een modern bedrijf neer te zetten met ambachtelijke kwaliteiten. Naast het geven van gedegen advies is mijn ambitie om ambachtelijk vakwerk te leveren. Om dat uit te kunnen voeren heb ik ervoor gekozen om met alleen met de beste professionele en duurzame materialen te werken. Service staat net als transparantie en duidelijkheid bij mij hoog in het vaandel. Mede hierom zijn wij gevraagd om SikkensQualityPainters┬« te worden. Kortom voor goed schilderwerk bent u bij ons aan het goede adres.

ONS TEAM
info volgt

BEDRIJF VAN NU EN DE TOEKOMST
Een goed contact met de klant vind ik dan ook heel belangrijk Als een nieuw en jong schildersbedrijf ben ik actief via alle sociale mediakanalen, zoals Facebook Instagram, twitter en altijd snel bereikbaar via Whatsapp.

OFFERTE AANVRAAG
Een gratis en vrijblijvende offerte en/of afspraak maken kan eenvoudig via de website of neem telefonisch contact met ons op. Wij streven ervoor om u dezelfde dag nog te antwoorden.