Compare properties

Compare

No properties found to compare.

Dit zijn wij

Sinds juni 2014 is schilder Robbert Jonker trotse eigenaar van Jonker Schilder- en Onderhoudsbedrijf. Al langere tijd was het een streven om ooit zijn eigen schildersbedrijf in Zeewolde te starten.

sinds 2014 kwaliteit en service

VAKWERK MOET JE LEREN..

De liefde voor het ambachtelijke schildersvak heb ik van huis uit meegekregen. Het zit in de familie, mijn vader is ook schilder. De eerste jaren heb ik ervaring opgedaan bij andere schildersbedrijven. Daarna ben ik bij mijn vader in de leer geweest. Van hem heb ik onder meer ook het renoveren geleerd. Van het onzichtbaar repareren van kozijnen met houtrot tot het in oude luister herstellen van oude gevelornamenten.

volg ons ook online

BEDRIJF VAN NU EN DE TOEKOMST

Een goed contact met onze klanten vinden wij heel belangrijk. Als jong schildersbedrijf zijn wij actief via alle sociale mediakanalen, zoals: Facebook, Instagram, Twitter, LinkedIn en altijd snel bereikbaar via Whatsapp. Volg ons op onze Socials en like!

visie en passie

BEWUSTE KEUZE

Mijn uitgangspunt is een modern bedrijf neer te zetten met ambachtelijke kwaliteiten. Naast het geven van gedegen advies is mijn ambitie om ambachtelijk vakwerk te leveren. Om dat uit te kunnen voeren heb ik ervoor gekozen om met alleen met de beste professionele en duurzame materialen te werken. Service staat net als transparantie en duidelijkheid bij mij hoog in het vaandel. Mede hierom zijn wij gevraagd om Sikkens Vakschilders® te worden. Kortom voor goed schilderwerk bent u bij ons aan het goede adres.

PASSIE EN VAKWERK EN PASSIE EN VAKWERK EN

Robbert

Eigenaar en Vakschilder

Rolf

Vakschilder

Djoy

Vakschilder

Rowin

Leerling Schilder

Meer weten over Sikkens Vakschilders

Een dergelijke, betrouwbare vakschilder wordt door Sikkens, voor de consument goed herkenbaar gemaakt doordat hij zich Sikkens Quality Painter mag noemen. Sikkens Quality Painters mogen als enige het meerjaren onderhoudsplan, het HuisSchilderPlan®, aanbieden

Sikkens vakschilders
winterschilder
Eenvoudig & Snel

OFFERTE AANVRAGEN

We nemen zo spoedig mogelijk contact met u op om de mogelijkheden te bespreken. Tijdens dit gesprek kunt u uw wensen verder bespreken. Een persoonlijk gesprek vinden wij belangrijk om de stand van zaken op locatie te zien. Aan de hand hiervan, en uw wensen, ontvangt u van ons een geheel vrijblijvende offerte.

You don't have permission to register