Dit zijn wij

En zo begon het

Sinds juni 2014 is schilder Robbert Jonker trotse eigenaar van Jonker Schilder- en Onderhoudsbedrijf te Zeewolde. Al langere tijd was het een streven om ooit zijn eigen schildersbedrijf in Zeewolde te starten.

Vakwerk moet je leren

Robbert Jonker; De liefde voor het ambachtelijke schildersvak heb ik van huis uit meegekregen. Het zit in de familie, mijn vader is ook schilder. De eerste jaren heb ik ervaring opgedaan bij andere schildersbedrijven. Daarna ben ik bij mijn vader in de leer geweest. Van hem heb ik onder meer ook het renoveren geleerd. Van het onzichtbaar repareren van kozijnen met houtrot tot het in oude luister herstellen van oude gevelornamenten.

Visie en passie

Mijn uitgangspunt is een modern bedrijf neer te zetten met ambachtelijke kwaliteiten. Naast het geven van gedegen advies is mijn ambitie om ambachtelijk vakwerk te leveren. Om dat uit te kunnen voeren heb ik ervoor gekozen om met alleen met de beste professionele en duurzame materialen te werken. Service staat net als transparantie en duidelijkheid bij mij hoog in het vaandel. Mede hierom zijn wij gevraagd om Sikkens Vakschilder te worden. Kortom; voor goed schilderwerk bent u bij ons aan het goede adres.

Bedrijf van nu en de toekomst

Een goed contact met onze klanten vinden wij heel belangrijk. Als jong schildersbedrijf zijn wij actief via alle sociale mediakanalen, zoals: Facebook, Instagram, Twitter, LinkedIn en altijd snel bereikbaar via Whatsapp. Volg ons op onze socials en like!

Het 5-jarig bestaan

Inmiddels staan wij met vier man vast personeel en allemaal uit Zeewolde, jaar in jaar uit te schilderen. Zeker 90% schilderen wij in ons eigen dorp Zeewolde. Erg belangrijk is dat wij om dit te bereiken niet hebben ingeleverd op kwaliteit. Dit staat nog steeds hoog in ons vaandel. Wij willen hiervoor al onze klanten bedanken, waar wij hebben mogen schilderen, stukadoren, behangen, en glaszetten.

Team Jonker Schilder- en Onderhoudsbedrijf