Compare properties

Compare

No properties found to compare.

Sikkens Vakschilders

Een Sikkens Vakschilder (voorheen Sikkens Quality Painter) is een professionele schilder die het schildersvak als geen ander verstaat. Het advies over het onderhoud, het bijpassende verfsysteem en de kleur wordt door de Sikkens Vakschilder altijd gedaan op basis van een deskundige en complete inspectie van de woning.

kwaliteit is een keuze

SIKKENS VAKSCHILDERS

Sikkens Vakschilders is het keurmerk wat Jonker Schilder en Onderhoudsbedrijf met trots draagt. Wij werken met professionele schilders die het schildersvak als geen ander verstaan. Wij weten als geen ander het werk zo in te delen dat overlast van de werkzaamheden tot een minimum beperkt worden. Voor aanvang van het werk bespreken wij al uw wensen, tenslotte zijn wij als schilder bij u te gast.

Sikkens vakschilders
huisschilderplan
kies voor zekerheid

HuisSchilderPlan®

Een eigen woning is een belangrijk en waardevol bezit. Het biedt een fijne plek om te leven en je wilt dat het er altijd mooi en goed verzorgt uitziet. Daarom is goed en regelmatig onderhoud van je huis en dus ook het schilderwerk belangrijk. Het onderhouden van je eigen woning is als het onderhouden van je auto die regelmatig naar de vakgarage gaat voor onderhoud om pech te voorkomen en kostbare reparaties uit te sluiten. Hetzelfde kan met het schilderwerk van je huis! Voorkomen is voordeliger dan repareren.

Met het HuisSchilderPlan® krijg je een meerjarenonderhoudsplan helemaal op maat voor jouw woning! In een onderhoudsschema, dat specifiek is afgestemd op jouw huis en situatie, staat chronologisch welke werkzaamheden in welk jaar verricht moeten worden. De Sikkens Vakschilder controleert tussentijds de staat van het schilderwerk, daar heb je dus geen omkijken naar. Het HuisSchilderPlan® is vrijblijvend gedurende de hele looptijd; je betaalt gewoon per opdracht. Tegen iedere grote of kleine onderhoudsbeurt in het plan kun je ja of nee zeggen als het moment van onderhoud aanbreekt. Bij tussentijdse verkoop is het plan ook gewoon overdraagbaar aan de nieuwe eigenaar.

SIKKENS QUALITY PAINTERS SIKKENS QUALITY PAINTERS
Onze Keuze

SIKKENS QUALITY PAINT

Wij schilderen uitsluitend met kwaliteitsverf van Sikkens dat garant staat voor zijn extreme duurzaamheid. De glansgraad is uitstekend en beschermt optimaal. Kortom voor jaren goed in de verf. Als totaal pakket en optimale glans en garantie gebruiken wij als grond laag ook de producten van Sikkens, welk product is afhankelijk van uw huidige schilderwerk. Kortom voor elk schilder-, glas-, latexspuitwerk of glasvezelbehang projecten kunt u bij ons terecht. Wij helpen u graag verder!

Sikkens vakschilders
winterschilder
Eenvoudig & Snel

OFFERTE AANVRAGEN

We nemen zo spoedig mogelijk contact met u op om de mogelijkheden te bespreken. Tijdens dit gesprek kunt u uw wensen verder bespreken. Een persoonlijk gesprek vinden wij belangrijk om de stand van zaken op locatie te zien. Aan de hand hiervan, en uw wensen, ontvangt u van ons een geheel vrijblijvende offerte.

You don't have permission to register