Compare properties

Compare

No properties found to compare.

HUISSCHILDERPLAN®

Met het HuisSchilderPlan® krijg je een meerjarenonderhoudsplan helemaal op maat voor jouw woning!

huisschilderplan
kies voor zekerheid

HUISSCHILDERPLAN®

Het Huisschilderplan®  is er voor iedereen! Een eigen woning is een belangrijk en waardevol bezit. Het biedt een fijne plek om te leven en u wilt dat het er altijd mooi en goed verzorgt uitziet. Daarom is goed en regelmatig onderhoud van uw woning en dus ook het schilderwerk belangrijk. Het onderhouden van uw eigen woning is als het onderhouden van uw auto die regelmatig naar de vakgarage gaat voor onderhoud. Op deze manier kunt u pech voorkomen en kostbare reparaties uitsluiten. Hetzelfde kan met het schilderwerk van uw woning! Voorkomen is voordeliger dan repareren.

Met het HuisSchilderPlan® krijg je een meerjarenonderhoudsplan helemaal op maat voor jouw woning!

Het onderhoudsschema is specifiek afgestemd op uw woning en situatie. In het schema staat chronologisch welke werkzaamheden in welk jaar verricht moeten worden. De Sikkens Vakschilder controleert tussentijds de staat van het schilderwerk. U heeft daar verder dus geen omkijken naar. Het HuisSchilderPlan® is vrijblijvend gedurende de hele looptijd; u betaalt gewoon per opdracht. Tegen iedere grote of kleine onderhoudsbeurt in het plan kunt u ja of nee zeggen als het moment van onderhoud aanbreekt. Bij tussentijdse verkoop is het plan ook gewoon overdraagbaar aan de nieuwe eigenaar.

Sikkens Vakschilder

ZEKERHEID VAN KWALITEIT

Het advies over het onderhoud, het bijpassende verfsysteem en de kleur wordt door de Sikkens Vakschilder altijd gedaan op basis van een deskundige en complete inspectie van de woning. De huidige staat van het schilderwerk wordt gecontroleerd op schade, kale delen, verkleuring, etc. Daarnaast luisteren wij naar al uw wensen en houden daar rekening mee in ons advies. Een goede kwaliteit van het schilderwerk is belangrijk voor een lange levensduur. Daardoor heeft u in de toekomst minder kosten aan uw schilderwerk. Verzeker u van die kwaliteit en duurzaamheid en kies voor Sikkens Vakschilder Jonker Schilder en Onderhoudsbedrijf.

huisschilderplan
SIKKENS HUISSCHILDERPLAN SIKKENS HUISSCHILDERPLAN
winterschilder
Eenvoudig & Snel

OFFERTE AANVRAGEN

We nemen zo spoedig mogelijk contact met u op om de mogelijkheden te bespreken. Tijdens dit gesprek kunt u uw wensen verder bespreken. Een persoonlijk gesprek vinden wij belangrijk om de stand van zaken op locatie te zien. Aan de hand hiervan, en uw wensen, ontvangt u van ons een geheel vrijblijvende offerte.

You don't have permission to register