Compare properties

Compare

No properties found to compare.

UW SCHILDER IN ZEEWOLDE

Jonker Schilder en Onderhoudsbedrijf is uw schilder in Zeewolde en omstreken. Ondertussen zijn we alweer een aantal jaren verder en hebben wij heel wat tevreden klanten. Kijk maar eens naar onze klantenvertellen.nl cijfer of op Facebook. Wij schilderen voor particulieren en bedrijven in Zeewolde en omstreken. En maken alleen gebruik van de beste materialen; zoals onze nummer één Sikkens. Jonker Schilder- en Onderhoudsbedrijf te Zeewolde biedt u de beste kwaliteit schilderwerk en onderhoudswerkzaamheden. U kunt hier denken aan het binnenschilderwerk, buitenschilderwerk en buiten glaszetten of het airless spuiten van lakken of latex. Ook betreft onderhoud zijn wij de enige in Zeewolde die het Sikkens HuisSchilderPlan of GlansGarant mogen aanbieden. Wij zijn dan ook met glans uw specialist met geruime werkervaring en diploma’s. Tevens dragen wij het keurmerk SikkensQualityPainters®. Kwaliteit is een Keuze!

VAKWERK

Het goede contact met onze klanten vinden we hierbij van groot belang. En daarom zeggen wij dan ook kwaliteit en service met glans. Tijdens het opnemen van het schilderwerk buiten of binnen nemen wij graag met u uw verdere wensen en de mogelijkheden door. Transparantie en duidelijkheid staan bij ons hoog in het vaandel. Dat wij hechten aan een duurzame relatie blijkt uit het HuisSchilderPlan® dat wij als enige schildersbedrijf in Zeewolde mogen uitreiken als erkend Sikkens Quality Painter. Wij mogen dan ook het Garantie Certificaat na het schilderen uitreiken aan iedere klant van ons.

SIKKENS

Onze grootste favoriet Sikkens staat voor extreem duurzaam. De glansgraad  is uitstekend en beschermt optimaal. Kortom voor jaren goed in de verf. Als totaal pakket en optimale glans en garantie gebruiken wij als grond laag ook de producten van Sikkens, welk product is afhankelijk van uw huidige schilderwerk.

Kortom voor elk schilder glas latexspuitwerk of glasvezelbehang projecten kunt u bij ons terecht.
U kunt via het offerte formulier telefonisch contact met ons opnemen. Wij helpen u graag verder!

MAANDELIJKS BETALEN?

Ook hiermee zijn wij uniek in Zeewolde, wij bieden u de mogelijkheid uw schilderwerk maandelijks te betalen.
Meer weten? Lees hierover op de GlansGarant Tab.

OFFERTE?

Enthousiast geworden? klik hier of rechtsboven contact|offerte voor uw offerte

 

SBB Erkend Leerbedrijf

Schildersbedrijf in Zeewolde, Schilder in Zeewolde, Binnenschilderwerk Zeewolde, Buitenschilderwerk Zeewolde

  

Klanten vertellen

 

 

You don't have permission to register