GLANSGARANT

Het fraaiste onderhoudsplan van Nederland.

Ook voor u het GlansGarant onderhoudsplan? Jonker Schilder en Onderhoudsbedrijf werkt samen met GlansGarant.
We bieden u een 
GlansGarant onderhoudsplan aan waarmee we uw pand of woning tien jaar of langer onderhouden.

Het schilderen van uw woning staat daarbij centraal, daarnaast nemen wij ook houtreparaties mee. Zo blijft uw schilderswerk in uitstekende conditie en ziet uw woning of bedrijfspand er altijd netjes en verzorgd uit.

En om het nog leuker voor u te maken krijgt u dit alles voor een vast bedrag per maand of een rekening per onderhoudsbeurt.

Tijdig onderhoud bespaart op lange termijn

Wanneer u niet op tijd uw woning laat schilderen of het onderhoud steeds uitstelt, kunt u voor verassingen komen te staan.
De kosten kunnen dan hoog voor u uitvallen, natuurlijk is een goedkope schildersbeurt een optie alleen weten wij uit ervaring dat het schilderwerk daar juist sneller van achteruit gaat. Regelmatige inspectie en onderhoud van het schilderwerk zorgen ervoor dat het er mooi blijft uitzien, maar het heeft daarnaast ook een beschermende functie. Uw pand of woning zal beter tegen weersinvloeden bestand zijn en blijft daardoor in goede staat.

Financiering

De financiering voor het onderhoudsplan kan op drie manieren plaatsvinden: als een abonnement, op factuurbasis of via Stichting Beheer Abonnementsgelden.

Stichting Beheer

stichting-beheer2
064b60f4-0d83-4370-bc4c-7de957e36a14

Factuurbasis
facturering2

 

Is het Glansgarant onderhoudsplan iets voor u?

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden van een onderhoudsplan?
En wat dat voor u zou kosten?
Vraag een vrijblijvende offerte aan, GlansGarant 085 – 21 00 89

trans

Schildersbedrijf Zeewolde