BUITENSCHILDERWERK

BUITENSCHILDERWERK

Volledige schildersbeurt
U heeft zin in een nieuwe uitstraling van uw woning of pand? Wij komen graag langs om voor u een advies opmaat samen te stellen, dit is uiteraard geheel vrijblijvend.

Onderhoudswerkzaamheden
De buitenkant van uw woning of kantoorpand heeft eens in de zoveel tijd onderhoud nodig. Bij slecht of onregelmatig onderhoud heeft u de kans dat verflagen slechter worden, ook houtrot geeft u zo een kans. Uw gebouw loopt dan dus een groot risico op hout- of betonrot. Dit kun je dus voorkomen! Schakel ons tijdig in. Bijhouden van verflagen brengt voor u minder kosten met zich mee. Onderhoud aan het buitenschilderwerk is ongeveer eens per vier jaar nodig.

Wat kunt u verwachten

  • Professioneel schilder- en onderhoudswerk
  • Goede kwaliteit/prijsverhouding
  • Duidelijkheid en volgens afspraak
  • In en rond Zeewolde

Waarom buitenschilderwerk
Voorkomen:
 Het tijdig onderhouden van uw buitenschilderwerk voorkomt rot en verval. Dit heeft als meerwaarde dat uw woning of pand niet snel verval vertoont.

Waardestijging: Probeert u uw pand te verhuren/verkopen? Panden die er verzorgt en onderhouden uitzien vallen op en liggen beter in de markt.  Naast een waardestijging.

Duurzaam:  Naast het economische voordeel zult u ook merken dat kozijnen, houtwerk en beton langer meegaan.

Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen vraag dan gratis een vrijblijvende offerte aan of bel ons: (+31)6- 107 29 708

05702044 Logo Exc SQP DEF