Offerte / contact

Eenvoudig en snel uw offerte aanvragen

We informeren u graag over de maatregelen die Jonker Schilder- & Onderhoudsbedrijf heeft getroffen i.v.m. het Coronavirus (COVID-19).
U vertrouwt op ons voor uw schilderwerk. Nu Nederland volop getroffen wordt door het Coronavirus neemt Jonker Schilder- & Onderhoudsbedrijf ook haar verantwoordelijkheid om uw schilderwerk te kunnen garanderen, zonder het gezondheidsaspect uit het oog te verliezen.
Uw bedrijfspand of woning is en blijft bij ons in vertrouwde handen. Wij dragen zo goed mogelijk zorg voor uw gezondheid en die van onze collega’s, daarom heeft Jonker Schilder- & Onderhoudsbedrijf extra voorzorgsmaatregelen getroffen conform de door het RIVM voorgeschreven richtlijnen.

 

Wanneer u onderstaand het offerte formulier invult, nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op. Wij plannen dan samen met u een persoonlijk gesprek en bekijken de locatie en de werkzaamheden. Tijdens dit gesprek kunt u uw wensen verder bespreken. Aan de hand hiervan ontvangt u van ons een geheel vrijblijvende offerte. Wij gaan zo snel mogelijk aan de slag voor u.

Let op! De offertes voor buitenwerk die vanaf 2020 worden aangevraagd; kunnen wij realiseren vanaf zomer 2021. Offertes voor binnenwerk realiseren wij nog in winter 2020/2021!
Vakmanschap en kwaliteit hebben soms een beetje geduld nodig.

Velden die gemarkeerd zijn met een * zijn verplichte velden.

Klanten geven ons een mooie beoordeling op www.klantenvertellen .nl.